palyazat

„Képzők képzése” a Pannon Egyetem Georgikon Karon

A Pannon Egyetem Georgikon Kara az Új Magyarország Fejlesztési Terv, Társadalmi Megújulás Operatív Program „Képzők képzése, különös tekintettel a matematikai, természettudományi, műszaki és informatikai (MTMI) képzésekre és azok fejlesztésére” című, TÁMOP-4.1.2.-08/1/C kódszámú pályázati konstrukcióra „Nyelvi és informatikai képzés a Pannon Egyetemen” címmel benyújtott pályázata támogatásban részesült.

A TÁMOP-4.1.2-08/1/C-2009-0006 azonosító számú projekt átfogó célja a Pannon Egyetem Georgikon Karán foglalkoztatott oktatók nyelvi és IKT kompetenciáinak fejlesztése a felsőfokú képzés színvonalának emelése érdekében.

A 37 802 884 Ft összköltségű projekt képzései megvalósultak, a képzésekben résztvevő oktatók mind az angol, mind az informatikai kurzusokat sikeres záróvizsgákkal zárták.

A nyelvi képzés során az angolt már beszélő oktatók számára a „képzők képzése” elv szerint 3, egymásra épülő, magas szintű intenzív kurzusok során a résztvevők elmélyíthették a szakterületükre vonatkozó nyelvtudásukat, valamint az idegen nyelvű oktatás módszertanának elsajátításával alkalmassá váltak a Kar által meghirdetett akkreditált idegen nyelvű diszciplínák oktatói feladatainak ellátására.

Az informatikai elem célja szerint, annak elvégzése után az egyetemi oktatók még hatékonyabban tudják az IKT eszközöket, oktatástechnológiai módszereket alkalmazni az oktatás során. A kutatási és oktatási feladatok ellátásához is elengedhetetlen, hogy az egyetem oktatói tájékozottak legyenek az IKT lehetőségek területén. Ezért tartottuk fontosnak az új kommunikációs és információs technológiák széles körű megismertetését és elsajátítását.

Az angol nyelvi képzés 36 fő, az informatikai képzés 34 fő részvételével valósult meg.

A pályázat megvalósulásának dokumentumai:
- szórólapok:


- fotódokumentáció

Az oktatás lebonyolítására kiírt pályázatok eredményeképp mind az angol, mind az informatikai képzést a veszprémi székhelyű Nyelvtanoda Kft. bonyolította (8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky u. 18.).

Projekt felelőse: Dr. Lehoczky Éva egyetemi tanár, oktatási dékánhelyettes

palyazatKépgaléria

Kapcsolat

szie keszthely

8360 Keszthely
Deák Ferenc u. 16.
Tel.: (+36)83/545-000
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.